mandag 5. april 2010

Afterski, Nu livnar det i lundar/vårtegn

Da er vi kommet til påskens siste dag; 2 påskedag og på afterski i dag så er temaet "nu livnar det i lundar".
Jeg har hatt det fint på afterski sammen med mange andre og håper vi kan treffes igjen ved en annen anledning - det har vært kos.

Ja mon tro om det blir vår en gang - nesten ikke så jeg tror det med det første. For så her hva jeg har rett utenfor verandaen her jeg sitter:
Heldigvis det er bare denne snøhaugen for rett bortenfor så er det slik, og det er vår i lufta når frøkena har tatt mamma sin sykkel pga at hun har vokst ifra sin egen:
Det er også vår i lufta når man ser slikt når man er ute og går tur - det var foressten en forfriskende tur i solskinn og 17 grader og sammen med svigerinna mi :)
Vet ikke om det er det vakreste jeg ser akkurat, men man må vel regne med at det er mye som kommer fram nå som snøen smelter.
Tror jammen jeg foretrekker at det er slikt jeg:
Og ikke minst som en verdig avslutning på turen så fikk man se at det er skikkelig vår i lufta (eller rettere sagt på murkanten):
Om dere tar turen inn til Petunia kan dere lese om enda flere vårtegn.
Tusen takk til Petunia for at ho satte dette igang, må si at fotoapparatet har vært mye oppe og blitt knipset en god del med pga afterskien hennes - moro har det vært.
Sender deg en varm og god klem herfra jeg som takk (håper du liker å få klemmer da)

11 kommentarer:

Petunia sa...

Takk for at du ble med på After Ski! kjekt at du også har kost deg!
Herlige vårtegn hos deg og at ungene stikker av med sykkelen, ja det er i alle fall et sikkert vårtegn.

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Her var det flust med vårtegn!
Vi går en flott tid i møte nå!

Irene sa...

Ja her var den mange vårtegn! Og sommerfuglene som satt i snøen på terrassen min i går, og som forsvant over hustaket da jeg kom ut med kameraet, havnet visst hos deg! Haha ....

Anonym sa...

oisann det er ikke værst med sommerfugler så tidlig. Jeg har sett årets første veps! Det er en deilig tid vi går i møte nå :-)

Marita sa...

Vinterens søppel som kommer frem er ikke alltid så hyggelig nei, snart er det "rusken-aksjon" her, men all snøen må bli borte først.

karna sa...

Tusen takk for hilsen og klemmen, veldig koselig å innom deg. Her å er det snø i år, kjekt når en har snøbrøytere i huset men når sola titter fram da....... For ikke prate om la moro som dukker fram igjen fra snøen. ha en fin uke! Klem ,-)

Malys krok sa...

Dette var vårtegn ja! Nå tiner det! Og ikke alt som kommer fram er like fint,men herlig er det at vinteren slipper taket! fin fart på sykkelen!
Legger deg til på min bloggliste så kan jeg besøke deg når jeg ser noe nytt! -Margit-

Tine sa...

De snebunker er snart væk, sådan som den sol skinner :-) Glædelig vår!

strikkinnom sa...

Årets første sykkeltur..det er vår det. Flotte bilder hos deg. Takk for følge i påsken, håper vi treffes igjen. I morra er det "striskjorta" igjen.

Melusine sa...

Ja, det har vært veldig kjekt med After Ski!
Til tross for snøen, ser det ut til at våren er på vei også hos deg, særlig når jeg ser at syklisten har tatt av seg jakken og alt rasket som kommer frem når snøen smelter :)

Torhild Reidardatter sa...

Det e så dejlig å se snø forsvinde- får helt barne fornemmelse når jeg oplever dette- bare lukten av råtten jord, gammel snø og frisk sol/luft: så blir jeg 8 år igjen.
God lørdag