onsdag 10. februar 2010

ABC i ord og bilder - T

Må si jeg har vridd hodet mange ganger rundt for å komme på hva jeg skulle skrive om til bokstaven T, derfor er jeg kjempesen med å legge ut innlegg for bokstaven T også da. Var innom både teltur, tog, travelt, trett,trening, tur, men endte faktisk opp med Te siden jeg har dårlig med bilder på maskina som har noe med T å gjøre.
En kopp te etter at man har kommet hjem fra tur er bare helt supert, det samme er en god varm kopp på morgenkvisten eller etter ei treningsøkt før man skal legge seg.
Må innrømme at jeg er mest glad i urteteer som man får kjøpt bla.på helsekoster og ikke de som man kan kjøpe i en vanlig dagligvarehandel.
Nå skal jeg nyte denne koppen med ginger lemon tea:) og finne fram strikketøyet og strikke litt også:))

Her inne på abc bloggen kan du lese om enda flere løsninger på T - for det finnes mange.

5 kommentarer:

HildeS sa...

Ja, te er godt. Jeg kjøpte masse løsvektste da jeg var i Trondheim nylig, så nå har jeg litt å velge mellom. Det er koselig på disse snøfulle vinterdagene som i dag.

Tania sa...

Jepp, jeg drikker te til kveld akkurat nå:-)
Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Det er godt med en god kopp med nypete innimellom all kaffen.

Petunia sa...

Etter jeg la ut T'en forrige uke, så har jeg faktisk drukket litt mer te enn vanlig! Jeg har byttet den siste koppen på ettermiddagen/tidlig kveld fra kaffe til te og jeg lurer på om det er derfor jeg har sovet litt bedre denne uken også;)

Line Marit sa...

Te er kjempegodt, men jeg glemmer ofte å finne den fram. Skal ta meg en kopp nå :-)