lørdag 10. mars 2012

Yang`s

Sokker er faktisk morsomt å strikke, spesielt når mønsteret er flott og disse var ikke noe  unntak.
 De var både gøye og hurtige å strikke. Sokk nr 1 var ferdig på 2 dager, men sokk nr 2 tok litt lenger tid, og grunnen til det var at den ikke ble med på tur i vinterferien - det var klutestrikking som pågikk da, og så fikk jeg jo teststrikke Herzicolor - så Yang`s måtte bare skjønne de måtte ligge på vent.
Yang`s er oppkalt etter Christina Yang som spiller i tv-serien Grey`s Anatomy som jeg vet veldig mange liker - meg inkludert.
Som mange sikkert legger merke til har jeg strikket de veldig lange (og kunne godt ha strikket de lenger også). Grunnen til det er at jeg er skjørt/kjole/tunika elskende, og da er det tøft med høye knesokker (synes nå jeg)  


Har gjort det slik at den brede vrangborden kommer på sidene av sokkene og ikke midt foran som det er i mønsteret - synes det ble finest (ble ett par tråder ekstra å feste, men det gjorde ingenting.

Garn: 130 gram Ragge sport fra trysilgarn (Europris) (spent på hvordan garnet kommer til å oppføre seg ved bruk; om de blir fort slaskete eller får hull fort)
Pinne: 2 og 2.5
Mønster: Yang`s. Mønster kjøpes hos Bitta Mikkelborg (Bittami) Ei super dame som har laget mange flotte mønster. Har flere av sokkemønstrene hennes liggende som jeg skal strikke.

12 kommentarer:

LAs masker sa...

Duverden SÅ nydelige sokker!

MayM sa...

Åh, så lekre de ble !

LivM sa...

Disse ble skikkelig flotte! Nydelig farge!

Liv-Toril sa...

Staselig på beina.

Grete sa...

Flotte sokker i fin farge.

Fruen på Skogmo sa...

Så utrolig kunstnerisk og fint mønster på strømpene! Tror disse er vel kompliserte for meg, men når jeg blir stoooor - da skal jeg også strikke sånne ;o)

Bergir sa...

Fantastiske knestrømper! Enig med deg at det superstilig med strikkete tynne knestrømper til kjoler og tunikaer:-)

salige lavendel sa...

Så flotte de var, flott farge også!

lirosa sa...

Du så flotte strømper du har strikket, beundrer deg virkelig for at du har tålmodighet til slikt arbeid. Jeg drømmer enda bare....
Ha en flott og nydelig dag. Dere er vel kanskje foressten snart snøfrie dere?

Bitt@mi sa...

De ble virkelig flotte som lange sokker!
og at du forandret på mønsteret, gjorde dem bare enda mer spennende! Det er kreativt!

Vera sa...

KJempe stilige sokker!

Torhild sa...

Så flotte strømper du har strikket. Artig med artige mønstre.